https://www.easyusenet.nl/nl/
ssdinjemac.nl/

Auteur Topic: SHARP tv  (gelezen 173 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline ben49

  • Lid
  • *
  • Berichten: 54
  • Likes: +0/-0
SHARP tv
« Gepost op: zondag 10 oktober 2021, 17:57:48 »
hoi ik weet niet of dit het goede topic is maar mijn vraag is.

ik heb een sharp tv soms als ik hem aan zet geeft hij dit aan.

do not power off scan

is dat iets met insteling of sofware.

Offline Gerrit

  • Administrator
  • *****
  • Berichten: 1233
  • Likes: +21/-11
  • Geslacht: Man
Re: SHARP tv
« Reactie #1 Gepost op: zondag 10 oktober 2021, 20:19:40 »
vaak een geheugen fout een ic is defect en moet vervangen worden.
een trucje kan u proberen:
trek de stekker eruit
druk als hij spanningsloos is 30 seconden op de aanuitknop op het toestel
plaats de stekker terug
druk nu op de aan knop op het toestel en niet op de afstand bediening.
nog steeds het probleem zoek een goede lokale reparateur :icon_good:

Offline ben49

  • Lid
  • *
  • Berichten: 54
  • Likes: +0/-0
Re: SHARP tv
« Reactie #2 Gepost op: maandag 11 oktober 2021, 09:22:03 »
dank je gerrit.

dat had ik ook al geprobeerd de stekker er ff uit daarna doet hij het weer.
maar na een paar dagen zelfde probleem.

Offline Reinier

  • Administrator
  • *****
  • Berichten: 4435
  • Likes: +103/-6
  • Geslacht: Man
  • 'k heb zin in vakantie.....
Re: SHARP tv
« Reactie #3 Gepost op: dinsdag 12 oktober 2021, 07:27:13 »
Afhankelijk van de leeftijd van de ze tv dus een goeder reparateur zoeken of een nieuwe tv kopen,,,
Zo ja, waarom niet ? Zo nee, dan toch !

Offline Pearl

  • Lid
  • *
  • Berichten: 92
  • Likes: +0/-6
Re: SHARP tv
« Reactie #4 Gepost op: vrijdag 15 oktober 2021, 14:38:32 »

Offline ben49

  • Lid
  • *
  • Berichten: 54
  • Likes: +0/-0
Re: SHARP tv
« Reactie #5 Gepost op: zondag 17 oktober 2021, 21:41:38 »
dank je wel allemaal.
heeft dit probleem ook te maken met het volgende.
als ik iets op neem via het kastje van tele2 dat na een tijdje het progam waar je na kijkt begint te happeren en stotert.
 
denk dat ik maar gewoon een andere tv koop deze is 9 a 10 jaar oud.

Offline Reinier

  • Administrator
  • *****
  • Berichten: 4435
  • Likes: +103/-6
  • Geslacht: Man
  • 'k heb zin in vakantie.....
Re: SHARP tv
« Reactie #6 Gepost op: maandag 18 oktober 2021, 10:44:10 »
Ik begrijp uit jouw bericht dat dit zich alleen voordoet bij het terugkijken van opnames en niet bij het kijken van "live" tv uitzendingen.
In dat geval zpu ik het probleem zoeken in dat Tele2 ding en niet in de tv..
Je kunt dat desnoods testen m.b.v. een AVI of MKV bestand en dat proberen af te spelen vanaf een usb-stick..?
Zo ja, waarom niet ? Zo nee, dan toch !

Offline ben49

  • Lid
  • *
  • Berichten: 54
  • Likes: +0/-0
Re: SHARP tv
« Reactie #7 Gepost op: dinsdag 19 oktober 2021, 19:10:58 »
nee ik bedoel als ik iets opneem op rtl4 om 8uur.
en ik kijk tv op rtl6 dan gaat hij na een tijdje (8:45) happeren en stotteren.

Offline Reinier

  • Administrator
  • *****
  • Berichten: 4435
  • Likes: +103/-6
  • Geslacht: Man
  • 'k heb zin in vakantie.....
Re: SHARP tv
« Reactie #8 Gepost op: woensdag 20 oktober 2021, 16:09:30 »
Ik ken dat Tele2 HDD ding niet maar als het gaat om een tv settopbox van het merk Aminio:
zet er een ventilator op of verplaats deze naar een plek met meer ventilatie.
Die Amio dingen worden bloedje heet met dit soort problemen tot gevolg...?
Zo ja, waarom niet ? Zo nee, dan toch !

 

https://www.kwf.nl/
https://www.alzheimer-nederland.nl/