https://www.easyusenet.nl/nl/
https://allesineenpakketten.nl/
https://www.allekabels.nl/

Recente berichten

Pagina's: [1] 2 3 ... 10
1
Externe Hardware / Re: WIndows 7 herkent externe harde schijf niet (meer) Macbook wel
« Laatste bericht door lucas Gepost op Vandaag om 14:55:37 »
Klik met de rechtermuisknop op de beschrijving van de anonieme schijf zonder letter en kies »Stationsletter en paden wijzigen«. Je ziet dan dat er geen stationsletter wordt weergegeven. Klik op »Toevoegen« en selecteer een vrije letter. Nu heeft je externe schijf een stationsletter en is die weer te benaderen. :icon_good:
2
De Kroeg / Re: Als ik me niet vergis
« Laatste bericht door lucas Gepost op Vandaag om 14:44:14 »
Feest  :BeerChug: :BeerChug: :BeerChug: :BeerChug: :BeerChug: :yay: :yay: :yay:
3
Externe Hardware / Micro sd in nokia c5 (mobiel) niet herkend.
« Laatste bericht door GW Gepost op Vandaag om 14:17:20 »
Micro sd in Nokia c5 (mobiel) niet herkend. In pc herkende die 'm eerst wel, later niet   (ten tijde proberen deze telefoon er mee, na tijdje ongebruikt te zijn geweest), maar vreemd genoeg via een aparte cardreader wel (maar dat dan alleen maar weer via usb aan de achterkant, voorkant niet dus). Iemand idee of nog iets kan proberen (behalve ander kaartje in telefoon, en is kijken wat die dan doet , snap ik, gelegenheid even niet). Heb de kaart ook  in 7 partities geformatteerd met allemaal andere format. Maar herkent er geen enkele van.

 Ps Geprobeerd de fabrieksinstellingen van de telefoon weer naar originele (of hoe 't heet) terug te zetten, maar geeft aan dat eerst alle actieve oproepen en verbindingen moet beëindigen,  is geen enkel oproep of verbinding aan de gang volgens mij ??  Ps   PFFFFFFFFFFFFFFFF, denk koop  beetje duurdere telefoon, tenminste wat nut van sd kaart nog uit oude niet meer verkrijgbare telefoon, noodgedwongen door 101 opties aan het klooien, ding gaat ook elk moment aan gruzelementen zo'n idee hier tegen de stenen uur aan. laat het de in spanning afwachtenden misschien nog horen, doeg.
4
Externe Hardware / WIndows 7 herkent externe harde schijf niet (meer) Macbook wel
« Laatste bericht door Kinsella55 Gepost op Vandaag om 12:46:28 »
Een fatale harde schijf crash gehad. Gelukkig had ik van zo goed als alle documenten en mail backups, dus de schade valt mee op een verloren licentiesleutel van een enkel programma na dan. De pc laten repareren, want die werkte nog prima. Nu met een SSD en meer geheugen. Ik weet niet wat ik meemaak, zo snel. Heerlijk.
De twee externe harde schijven weer aangesloten en toen bleek er toch nog een probleem te zijn. WIndows 7, dat was namelijk ook het besturingssysteem vóór de crash, herkent de Toshiba disk van 3TB niet meer. Voorheen moeiteloos. En nee, de disk is niet stuk, want op mijn macbook pro werkt hij nog steeds als een zonnetje. De tweede externe schijf wordt wel gevonden.
Op windows 7 wordt in schijfbeheer wel een 'anonieme' schijf gevonden van 2,8 TB. Dat is 100% zeker die Toshiba. Maar ik kan er curieus genoeg geen stationsletter aan toekennen. Wat dus ook niet automatisch gebeurt, want anders was dit probleem er niet.
Wie heeft de oplossing?
5
Ik zou toch even controleren of die Windows.old idd (helemaal) verwijderd is. Je weet immers maar nooit met Windows.
6
Windows 7 en ouder / Re: Windows mappen verplaatsen naar andere hdd, hoeoeoe ?
« Laatste bericht door GW Gepost op Vandaag om 12:11:30 »
Ja, zover was ik ongeveer al, dat is dus énige wat te verplaatsen is ongeveer. Ook manieren om Windows zo te verkleinen dat helft ongeveer maar van geinstalleerd word ergens over gelezen, maar dan snoei je echt er aan, maar ander verhaal. Bedankt nog 's. 
7
Externe Hardware / Re: Naam partitie externe hdd niet te veranderen .
« Laatste bericht door GW Gepost op Vandaag om 11:45:15 »
Volg het niet helemaal, hoe ook, de naam is nu veranderd (uit zichzelf vreemd genoeg) weer in locale schijf, al beter, maar wat anders van maken nog steeds niet.  Maar bedankt. zal antwoord misschien later wat beter onder loep nemen nog misschien.
8
Al langer geleden dan dat, helaas dus voor mij.
9
De Kroeg / Re: Als ik me niet vergis
« Laatste bericht door John Gepost op Vandaag om 11:18:56 »
Wel, daar kon u wel is gelijk in hebben, proficiat allen :yess: :icon_biggrin1: :icon_good: :icon_good: :icon_good: :icon_beer: :BeerChug: :BeerChug: :BeerChug: :BeerChug: :BeerChug: :smokin:
10
Windows 10 / Re: Mobiele hotspot kan niet ingesteld worden.
« Laatste bericht door Reinier Gepost op Vandaag om 09:58:18 »
Kijk, dat zijn de berichten...  :icon_biggrin1: :yay: :icon_good:
Succes ermee maar weer.
Pagina's: [1] 2 3 ... 10
https://www.kwf.nl/
https://www.alzheimer-nederland.nl/