PC Help Forum
Niet ingelogd [inloggen - Registreer]
Ga naar beneden

Handige Downloads

Sponsors

Zoeken
[ Geavanceerd Zoeken ]

Praktische Zaken

Nieuws en Info sites
Printbare versie  
Auteur: onderwerp: youtube skip ad
anniel
Lid





Posts: 3
Registreerde: 8-9-2012
lid Is Offline


[*] Gepost op 8-9-2012 op 13:41
youtube skip ad


Hallo,
Ik heb sinds enige tijd problemen met you tube. Als ik een filmje wil kijken, komt er in het kijkvenster onderin een oranje knopje te staan met skipad erop. Daarnaast een witte balk. Als ik op dat knopje klikt duurt het vrij lang voordat het filmpje laadt.
Ik wil dit graag verwijderen , maar weet niet hoe.

yout.png - 161kB
Bekijkt gebruikers profiel Bekijk deze gebruiker zijn posts
Herman
Ervaren Helper



Avatar


Posts: 14169
Registreerde: 12-11-2007
lid Is Offline

Stemming: Geen stemming

[*] Gepost op 8-9-2012 op 13:47


Welkom Anniel,

Geef eens een link naar dat filmpje :eusa dan kan ik kijken of ik ook die knop krijg.

Waar open jij de filmpjes mee met IE 8 of 9.0 of firefox of Google chrome :redface




Groetjes Herman Durf te vragen als het nodig is http://www.speedtest.net of http://speedtest.ziggo.nl/ of http://www.pingtest.net/
Bekijkt gebruikers profiel Bekijk deze gebruiker zijn posts
Pantagorian
Ervaren Helper





Posts: 550
Registreerde: 5-7-2012
lid Is Offline


[*] Gepost op 8-9-2012 op 17:02


Hallo!

Dat krijg je omdat Youtube commercieel is geworden, dan krijg je reclames ( ads ). die kan je skippen ( overslaan ). Vandaar "skipads. Skip ads.
Sommige filmpjes krijg je dat. En skippen lost niets op omdat ze toch willen dat je de reclame krijgt te zien..

Het enige wat ik niet ken is de manier waarop. Ik ken het anders van Youtube.. Heb je dit knopje bij alle video's. of af en toe?




Bekijkt gebruikers profiel Bekijk deze gebruiker zijn posts
anniel
Lid





Posts: 3
Registreerde: 8-9-2012
lid Is Offline


[*] Gepost op 8-9-2012 op 17:34


ik heb IE 9 ... en dat knopje krijg ik bij alles wat ik wil zien op youtube. Ik heb dit ook nog maar sinds een maand of zo. Ik zat zelf te denken dat er iets bij instellingen is veranderd, maar kan niks vinden. Ook zat ik te denken om ee systeemherstel (windows 7) te doen, maar ik kan niet verder terug naar 30 aug. Of kan je die datum zelf ook veranderen
Bekijkt gebruikers profiel Bekijk deze gebruiker zijn posts
Hans
Super Administrator



Avatar


Posts: 17277
Registreerde: 14-9-2003
Locatie: Koekstad
lid Is Offline

Stemming: :cool

[*] Gepost op 13-9-2012 op 20:39


Nee die datum kan je zelf niet veranderen als er geen oudere datum is.:nee




Vergeet geen backups te maken voor je het weet zijn je foto's verdwenen
Bekijkt gebruikers profiel Bezoek  gebruiker zijn webpagina Bekijk deze gebruiker zijn posts Deze gebruiker heeft MSN Messenger
anniel
Lid





Posts: 3
Registreerde: 8-9-2012
lid Is Offline


[*] Gepost op 14-9-2012 op 06:09


Gisteren nog 4 uur geprutst. Heb ad aware geinstaleerd en die heeft er een trojan uitgeplukt. Dat was de boosdoener, want dat vage knopje is nu weg.
Dank jullie wel voor het meedenken.
Bekijkt gebruikers profiel Bekijk deze gebruiker zijn posts
Herman
Ervaren Helper



Avatar


Posts: 14169
Registreerde: 12-11-2007
lid Is Offline

Stemming: Geen stemming

[*] Gepost op 14-9-2012 op 10:27


Voer dan gelijk even dit uit want Ad-Aware is zelf ook spyware :redface zins een rus het heeft overgenomen :sleep

http://www.pchelpforum.nl/viewthread.php?tid=37550





Groetjes Herman Durf te vragen als het nodig is http://www.speedtest.net of http://speedtest.ziggo.nl/ of http://www.pingtest.net/
Bekijkt gebruikers profiel Bekijk deze gebruiker zijn posts

  Ga naar boven


Wondernews

Powered by XMB 1.9.11
XMB Forum Software © 2001-2012 De XMB Group